Una travesssa inoblidable !

La Travessa dels Tres Refugis és una fantàstica proposta per descobrir, a peu, paratges inoblidables del Pirineu Oriental.

Podreu gaudir de l’abundància de fauna salvatge,precioses flors, gorges espectaculars, llacs solitaris, frondosos boscos i rius caudalosos. Al final de cada etapa viureu l’experiència de conviure en refugis guardats on recuperar forces per al dia següent.

Durant la travessa es pugen i baixen més de 3000 m de desnivell. Aquells que tingueu més forces, podreu completar les jornades pujant als cims més representatius de la zona : Balandrau, Bastiments, Gra de Fajol, Gallinàs, Torreneules i Puigmal, acumulant així, un total de més de 6000 metres de desnivell.

CONCURS DE FOTOGRAFIA T3R

Vols participar en el concurs de fotografia T3R i entrar en el sorteig d’interessants regals? Doncs és molt fàcil!!

Tots els excursionistes que feu la Travessa dels Tres Refugis aquesta temporada, podeu participar en el concurs de fotografia T3R 2019 i aconseguir fantàstics premis. Cal que publiqueu a Instagram les vostres millors fotografies de la T3R, posant el hastag #concursdefotografiaT3R2019. Els guanyadors podreu recollir els vostres premis a finals d’octubre a la botiga Skimountain a Ribes de Freser. El primer premi és una motxila, el segon uns bastons de trekking i el tercer un frontal!!

VAL DESCOMPTE SKIMOUNTAIN T3R

Tots els excursionistes que feu la T3R, quan acabeu la travessa i recolliu en el refugi de Coma de Vaca la vostra samarreta de regal, també us entregarem un val de descompte del 10% per la botiga de material de muntanya Skimountain (Ribes de Freser).

Important!!   Si us convé equipar-vos a la botiga Skimountain abans de començar la ruta, podreu recuperar el 10% de la despesa que feu, entregant a la botiga el vostre val descompte un cop acabeu la T3R.

La Travessa

 • Mapa <span>de la travessa</span> Mapa de la travessa

  Mapa-Guia de la travessa editat per l´Editorial Alpina, on trobareu tota l´informació detallada de les etapes.

 • Track <span>del recorregut</span> Track del recorregut

  Podeu descarregar els tracks de la travessa des de la nostre pàgina web.

   

 • Samarreta <span>de la Travessa</span> Samarreta de la Travessa

  Samarreta exclusiva totalment gratuïta per tots els excursionistes que realitzeu la travessa dels tres refugis.

 • Condicions <span> de la travessa </span> Condicions de la travessa

  Cada excursionista ha de ser responsable de valorar la seva experiència en muntanya i assumir els possibles riscos derivats de l’activitat.

Reservar

 • Com Reservar la Travessa

  No hi ha servei de reserves centralitzat. Cal que cada grup d’excursionistes reservi a cada un dels tres refugis

 • Informació <span> de la travessa </span> Informació de la travessa

  A les comarques del Ripollès i l’Alt Conflent, al cor del Pirineu Oriental, trobem un territori salvatge on l’alta muntanya és la protagonista.